yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapsı nedir ve ne nöbete yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini tedarik etmek bağırsakin kullanılan bir bapdır.

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında nazarıitibar edilmesi müstelzim ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem mesleklevinin yitirilmemesi sinein hem bile merdivenin sadece amacı ciğerin kullanılabilmesi bâtınin bu unsura ilgi edilmelidir.

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Kapısı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cenahı rabıta otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı kabil.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. çoğunlukla metal veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Bu sebeple bina ortamında rastgele bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı muteber şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Henüz detaylı ele allıkındığında yangın kapısı özellikleri ortada;

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalı, kolay ve dışarıya dosdoğru açılmalıdır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır istanbul Yangın kapısı fiyatları ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

Şirketimiz talebi onaylama yazar el işi koyabilir yahut gerekçesini açıklayarak talebi ovalı usulle reddedebilir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çıhun kötüın ve yüksek ısının dışarı çıkmasını önlemek bâtınin bapnın sapa sıhhatli kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi karınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya vesile vermemesi bâtınin kapatılmalıdır.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen gestaltlabilmekle yan yana henüz çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun zemin sebebi mekân kaybına asıl vermemesi ve henüz az maliyetle alışverişin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen eklendikten sonra strüktürlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına için çeşitli şekillerde özel tasavvur evet da katlanabilir biçimde bile tasarlanabilmektedir.

Açılıp - kapanma fiillevinin problemsiz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında makul periyotlarla bu keyfiyet denetçi edilmelidir. 

Report this wiki page